Dyk-Leif’s Populära Sommardykläger
vecka 28–32 till ett fantastiskt paketpris!

Kom till oss på Dyk-Leif och njut av härliga sommardagar!
Vi kör heldagar där du har god tid att dyka, slappa och njuta av Bohusläns och Väderöarnas vackra skärgård både över och under ytan.
Inget lastande eller lossande av dykutrustning mellan dyken.
Bara sann avkopplande västkustdykning när den är som bäst!😎☀️😎

Ankomst söndag kväll

Måndag:
Frukost
Heldag med 2 dyk, lunch & luft
Middag
Övernattning

Tisdag:
Frukost
Heldag med 2 dyk, lunch & luft
Middag
Kvällsdyk med båt
Övernattning

Onsdags:
Frukost
Heldag med 2 dyk, lunch & luft
Havskräft afton
Övernattning

Torsdag:
Frukost
Heldag med 2 dyk, lunch & luft
Hemresa

Pris: SEK 4900 per person
Inkl:
4 övernattning med del i flerbäddsrum
4 frukost, 4 lunch, 3 middagar varav en skaldjur
9 båt dyk med luft
Fria land dyk samt luft

Portfolio Natura-Väderöarna 6 – 8 September

Den 6–8 september 2019 är det äntligen dags för en härlig favorit.
I samarbete med Peter Elmqvist och Patrik Karlsson arrangerar vi en helg med fotografi och filmning. Hemliga gäster kommer även att dyka upp för extra inspiration och kunskap. Helgen är ett måste för dig som gillar natur- eller undervattensfotografering. Varmt välkommen!

Vi kommer även att ha med oss det senaste nytt vad gäller tekniken och här kan du få testa och känna efter om den passar dig. Väderöarnas naturreservat bjuder på sin fantastiska miljö i vattenlandskap med kobbar och skär. Djurlivet är rikt på säl och sjöfågel. Med hjälp av båtar kan vi få ta del av denna unika miljö. Vi på Dyk-Leif är arrangörer och håller i bokningarna. Ankomsten sker på fredag kväll för förberedelser och inspiration. Aktiviteterna börjar sedan på lördagen och söndagen. Om det blåser för mycket så fotograferar och dyker vi inomskärs.

Dagsprogram Naturfotografer
Lördag–Söndag
Efter en gemensam frukost så tar vi båtarna till Väderöarna. Här får vi två heldagar för att fotografera och filma, och upptäcka en härlig miljö. Vi får en lunchpaus på kobbarna. På lördagskvällen har vi en extra möjlighet att landa, umgås, relaxa, inspireras av föreläsningar, teknik och avnjuta en god middag med färska burfångade kräftor.

Dagsprogram Undervattensfotografer
Lördag–Söndag
Efter en gemensam frukost så tar vi båtarna till Väderöarna. Här får vi två heldagar för att dyka, fotografera och filma i en härlig miljö. Det blir två dyk per dag. Vi får en lunchpaus på kobbarna. På lördagskvällen har vi en extra möjlighet att landa, umgås, relaxa, inspireras av föreläsningar, teknik och avnjuta en god middag med färska bur fångade kräftor.

Detta ingår:
Helpension med kost och logi hos Dyk -Leif, del i flerbädds-rum, ta med egna lakan och handduk. (Dubbelrum samt enkelrum kan erbjudas mot extra kostnad.)
Två heldags-utfärder till Väderöarna inklusive luftfyllningar.
Skaldjursafton med dagsfärska lokalt fiskade havskräftor (burfångade).
Dryck ingår ej, ta gärna med dig eget.

Har ni frågor om innehållet gällande Portfolio Natura, så kontakta gärna Peter eller Patrik. De nås lättast via mobilen eller SMS.
Peter Elmqvist   Tel. 0707-64 50 63
Patrik Karlsson Tel.  0708-80 55 95

Pris: SEK 3350 per person

EnglishFrenchGermanSpanishSwedish