Gillar du mat från havet i kombination med fantastisk dykning?
Då får du inte missa denna helg!

Vi kommer att dyka och njuta som vanligt lördag och söndag.
På lördagskvällen kommer vi att festa med lokalt fångade havskräftor (fångade i burar), ostron, kammusslor och smakprover på framtidens mat från havet, till exempel tång, mm mm… 😃
Jonas och Linnea från Catxalot kommer finnas på plats och tillaga smakprover. Jonas kommer även att finnas med på båten för att visa och berätta.

Uppstart med kvällsfika och information fredagen den 17 maj klockan 20:00. Dykning lördag och söndag. Hemresa söndag 19 maj.

Priset inkluderar:
Kvällsfika fredag kväll.
Två övernattningar, två frukostar, två luncher.
En fantastisk middag med havstema.
Två dykdagar med fyra dyk samt luftfyllning.

Pris: SEK 3495 per person

Det går att göra tillägg så som:
– Enkelrum eller dubbelrum
– Nitrox , syre
– Hyra av utrustning
– Guidning
– Hyra sängkläder / handduk
– Flera dykdagar