Dykutfärder till Väderöarna sedan 1975

Vår specialitet är sköna heldagsutflykter till Väderöarna! Vi erbjuder dig det bästa av Bohuslän både över och under vattenytan. Dyk bekvämt med specialbyggda och säkra dykbåtar Ät gott, stressa av, tag en bastu, spabad, njut av solnedgången på vår altan och somna in i våra sköna resårsängar! Vi tar hand om er! Vi har öppet året runt!

Dykning
Boende
Evenemang 2021

Dyk med oss!

Senaste nytt:

Boka dina dykdagar i god tid.

Du vet väl att man kan boka eget rum hos oss.

Aktuella evenemang och specialpaket hittar du på vår evenemangssida.

Översättning av Google

[Click a flag at the top of the page to change to another language.]
Om du väljer ett annat språk än svenska så kommer Google att automatiskt översätta till det valda språket när en sida visas. Vi kan inte garantera att översättningarna blir helt korrekta, men hoppas att detta ändå kan vara till hjälp. Tack för förståelsen!

Citat ur gästboken:

Otrolig vänliga människor, service, erfarna inom båt och dyk, alla behov tillgodoses. Organiserad, praktisk och enkelt.... Fanstastisk bra mat erbjudande för frukost och middag. Åka hit ett veckoslut - är som en veckas utomlandssemester för kropp, själ och ja allt det där som man talar om... // Stein M. Knibestöl

Ur vårt Facebook-flöde:

Här ser du utdrag ur de senaste inläggen på vår Facebook-sida. Läs inläggen här eller besök sidan direkt:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
10 timmar sedan
Dyk-Leif

Då säger vi Jajemän för Kvällsdyk vid legendariska Södra Syster ❤️🤟🏻 ... Se meraSe mindre

Då säger vi Jajemän för Kvällsdyk vid legendariska Södra Syster ❤️🤟🏻

Comment on Facebook

Dit vill jag! Dagtid! 😀

Nice * 200

16 timmar sedan
Dyk-Leif

Vi avslutar storslaget med dykning vid Södra Rågstuten .
Över 15 m sikt och pampiga vyer 🥳
Ikväll blir det Kvällsdyk 👍🏻
... Se meraSe mindre

Vi avslutar storslaget med dykning vid Södra Rågstuten .
Över 15 m sikt och pampiga vyer 🥳
Ikväll blir det Kvällsdyk 👍🏻

Njut i spabadet efter en dykdag

Dyk-Leif investerar för framtiden! Kompressorerna går med hjälp av förnyelsebar energi

Dykhiss på Väderöfjord

Vår snabba katamaran Triton

Hummer träffar man ofta på hos oss…

…och trollhumrarna sitter ofta upp och ned!

EnglishFrenchGermanSpanishSwedish