Vi och vår personal är en härlig blandning av glada personer med ett brinnande intresse för dykning. Vårt mål är att visa dig dykningen här på svenska Västkusten när den är som bäst!

Viktoria / Ägare

Viktoria Säldemark äger och driver Dyk-Leif AB tillsammans med sin man Anders. Hon är en erfaren dykare med många års kunskap om dykning vid Väderöarna. Viktoria arbetar som bokningsansvarig. Det är oftast hennes röst ni hör i telefonen. Hon har även blivit utbildad i det thailänska köket, av ställets tidigare mästerkock Rose.

Anders / Ägare

Anders Säldemark äger och driver Dyk-Leif AB tillsammans med sin fru Viktoria. Efter tjänstgöring som röjdykare arbetade han som instruktör utomlands i ett antal år och fortsatte sedan i Sverige där han under en tid även var dykledare för dyksällskapet Wetterndykarna i Linköping. Anders är utbildad yrkesdykare och har även andra dykuppdrag mellan turerna till Väderöarna. Anders och Viktoria har drivit Dyk-Leif tillsammans sedan 2002. Innan de tog över dykcentret jobbade Anders som skeppare för ”orginal-Leif” i några somrar. Det betyder att han har många års erfarenhet av dykning runt omkring Väderöarna!