I vår soffa hittar du nu dessa mysiga kuddar med vackra bilder från livet under ytan ute runt Väderöarna! Serien på 6 kuddar heter Väderöarna och är skapad av fotograf Ingvar Eliasson, i samband med dykning med oss en helg i december 2021. Kuddfodralen finns även till försäljning i begränsad upplaga.

Produktfakta: Kuddfodralen är tryckta på syntetisk sammet (100 % polyester) av skön, mjuk kvalitet. De är försedda med blixtlås och är tvättbara i 40 grader. Baksidan är i omönstrad svart sammet. De passar till 50 x 50 cm kuddar, till exempel IKEA:s dunkudde Fjädrar 50 x 50 cm.

Beställ din egen kudde!

Kolla med Viktoria om det finns kuddfodral hemma. Om det gör det kan du betala med Swish och få med dig hem direkt. Om det motiv du vill ha inte finns i lager kan du be Viktoria beställa, genom att ge henne namn, adress att skicka till, mobiltel för SMS-besked och uppgift om vilket eller vilka motiv du vill ha och hur många exemplar. Hon beställer sedan med jämna mellanrum. Räkna med några veckors leveranstid. Du kan även mejla beställning till info@dykleif.se.

Väderöarna 1 – Havsanemon

Väderöarna 2 – Gullmarsanemon

Väderöarna 3 – Havsnejlika

Väderöarna 4 – Kammussla

Väderöarna 5 – Tareblad med snäckor och tångbark

Väderöarna 6 – Bägarkorall

Pris och betalning

Kuddfodralen kostar 350 kr styck inklusive moms. Betala med Swish till 1233322898 eller scanna QR-koden. Glöm inte att ange vilket eller vilka motiv du har köpt och hur många av varje. Skriv t ex 1×1, 1×6 om du har köpt en av nummer ett och en av nummer 6.

OBS: Om du beställer så betalar du inte vid beställning utan när du får besked om leverans. Då tillkommer också en kostnad för frakt, ca 45 kr.

I samarbete med:

och Ingvar Eliasson Photography